duminică, 22 februarie 2009

Târgul Mărţişorului

Dupa cum am promis vin cu noutati pentru un targ ce incepe miercurea asta pe 25 februarie la Muzeul Taranului Roman.
O sa ma gasiti acolo cu o gramada de "butucei" la preturi speciale (oferta valabila numai pe perioada targului - asta suna ca in spoturile publicitare :) ). Daca vreti sa cheltuiti banii fara sa va dati seama nu ezitati sa veniti. Bine ar fi sa aduceti si cativa prieteni :)

Mai multe detalii in textul de mai jos, preluat de pe siteul muzeului.


Târgul Mărţişorului


Târgul Mărţişorului - târg mic şi colorat, intrat deja în conştiinţa colectivă prin diversitatea şi unicitatea ofertei, preia în diferite forme un ritual uzat prin folosire excesivă şi propune o valorizare a mărţişorului prezent în categorii cât se poate de diferite: mărţişorul tradiţional, mărţişorul de magazin, mărţişorul croşetat, mărţişorul de artişti, mărţişorul „trebuie”, mărţişorul tradiţiilor reinventate, mărţişorul „1000 de mărţişoare într-unul singur” ş.a.m.d.
Ateliere / demonstraţii
Vineri, 27 februarie, de la 13.30 la 16.00, pe terasa Clubului Ţăranului : atelier de hârtie manuală cu Răzvan Supuran.
Sâmbătă, 28 februarie, de la 12.00 la 12.30: atelier cu Genoveva Sauciuc - povestea mărţişorului tradiţional - cum se mai fac astăzi mărţişoarele din fir alb şi roşu.
Oferta gastronomică a târgului
Oferta de mărţişoare la MŢR este însoţită de mărţişoarele gastronomice: kürtös kalács, turtă dulce, prăjiturele de Alexandria, suc de mere 100% natural de Mălâncrav, miere şi alte delicatese.

Vă aşteptăm să târguiţi din 25 februarie până pe 1 martie, de la 10.00 la 18.00.

Preţ bilet: 4 lei, 2 lei (elevi, studenţi, pensionari)

luni, 9 februarie 2009

Din culise

Am inceput ieri sa-mi fac ordine prin materiale si sa pun deoparte ce imi trebuie pentru productia urmatoare. Tot sortand am vazut la final ca arata foarte bine in paharele, mai ales ca erau transparente. Am facut cateva poze dar deocamdata pun doar una. Cand am timp o sa postez un mozaic cu toate nuantele.