duminică, 22 februarie 2009

Târgul Mărţişorului

Dupa cum am promis vin cu noutati pentru un targ ce incepe miercurea asta pe 25 februarie la Muzeul Taranului Roman.
O sa ma gasiti acolo cu o gramada de "butucei" la preturi speciale (oferta valabila numai pe perioada targului - asta suna ca in spoturile publicitare :) ). Daca vreti sa cheltuiti banii fara sa va dati seama nu ezitati sa veniti. Bine ar fi sa aduceti si cativa prieteni :)

Mai multe detalii in textul de mai jos, preluat de pe siteul muzeului.


Târgul Mărţişorului


Târgul Mărţişorului - târg mic şi colorat, intrat deja în conştiinţa colectivă prin diversitatea şi unicitatea ofertei, preia în diferite forme un ritual uzat prin folosire excesivă şi propune o valorizare a mărţişorului prezent în categorii cât se poate de diferite: mărţişorul tradiţional, mărţişorul de magazin, mărţişorul croşetat, mărţişorul de artişti, mărţişorul „trebuie”, mărţişorul tradiţiilor reinventate, mărţişorul „1000 de mărţişoare într-unul singur” ş.a.m.d.
Ateliere / demonstraţii
Vineri, 27 februarie, de la 13.30 la 16.00, pe terasa Clubului Ţăranului : atelier de hârtie manuală cu Răzvan Supuran.
Sâmbătă, 28 februarie, de la 12.00 la 12.30: atelier cu Genoveva Sauciuc - povestea mărţişorului tradiţional - cum se mai fac astăzi mărţişoarele din fir alb şi roşu.
Oferta gastronomică a târgului
Oferta de mărţişoare la MŢR este însoţită de mărţişoarele gastronomice: kürtös kalács, turtă dulce, prăjiturele de Alexandria, suc de mere 100% natural de Mălâncrav, miere şi alte delicatese.

Vă aşteptăm să târguiţi din 25 februarie până pe 1 martie, de la 10.00 la 18.00.

Preţ bilet: 4 lei, 2 lei (elevi, studenţi, pensionari)

Niciun comentariu: