joi, 30 octombrie 2008

Model nou

Ieri pe la pranz neavand ce face pana la urmatorul curs, m-am jucat putin cu o bucata de sticla si niste metal. in final a iesit medalionul de mai jos. Cred ca o sa fac mai multe in genul asta ca-mi place contrastul dintre luciul sticlei si metalul cu mici cratere.
Primul venit, primul servit. Este primul din serie :) In caz ca are importanta, l-am si semnat pe spate.















#48 Medalion: SOLD OUT

vineri, 24 octombrie 2008

Work in progress...

Mai scriu si de acasa ca m-am tot plimbat.
Am inceput distractia cu masterul, si odata cu el a aparut si nevoia de bani. Astia nu o sa-mi ajunga niciodata dar trebuie sa pun osul la munca.
Prin urmare acum lucrez la cercei, medalioane si un model nou de cercei.
Planuiesc sa fac o identitate, o sigla "Butucei" care sa apara pe ambalaje sau ma rog, suportul cerceilor, depinde de caz. Asta dupa ce o sa termin cerceii. Cand e vorba sa concep ceva pt. mine niciodata nu-s destul de multumit si in final ramane tot in stadiul de proiect :)

Intre timp am fost la doua evenimente. Unul a fost lansarea Adobe CS4 - cei cu photoshop pt necunoscatori. Mi-a placut prezentarea invitatului Apple. Era mai mult stand up comedy decat prezentarea unui soft. A mai fost in cadrul evenimentului o prezentare Epson pe care mai bine nu o faceau. Nu stiu unde l-au gasit pe tipul cu discursul dar era pur si simplu penibil in unele momente. Iar cel din timpul concursului live la fel. Chiar nu-mi venea sa cred urechilor la unele faze dar n-are rost sa detaliez aici.

Al doilea eveniment a fost Ubisoft Graphic Show (parca asa l-au numit) in care au invitat 2 artisti, Andrew Jones si Marko Djurdjevic, unii dintre cei mai buni in arta digitala. Un fel de Robert De Niro si Al Pacino in cinematografie daca vreti o comparatie. Cine e interesat ii gaseste pe www.conceptart.org in galerie.
Am invatat destul de multe din workshopul asta, si nu neaparat pe partea de arta. Parca-ti da un sut in fund si te face sa te gandesti la ce vrei de fapt si daca merita ceea ce faci acum.
Mi-a placut un sfat al lui Andrew. "Decat sa te gandesti la cate mai ai de invatat mai bine te concentrezi pe ce stii sa faci."
Mai jos am pus o imagine cu ei doi, Andrew in stanga mea si Marko in dreapta, plus alti pasionati de concept art ca si mine. Nu stiu cum am nimerit intre cei doi dar cred ca multi m-ar invidia acum :)